loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
POPULÆR: Doritos foran skjermen – slikt blir det populær reklame av. (Bilde fra reklamefilmen)

Doritos vant Super Bowl

Georg Mathisen / 2016-02-11 22:15:33

Etter mange år med Budweiser på toppen, var det i år Doritos som lanserte den mest populære reklamefilmen under Super Bowl.

Om den er et sportslig høydepunkt, er meningene i Europa delte. Men for matindustrien er Superbowl en markedsmessig topp. Det er nemlig her mange av de beste og mest populære reklamefilmene har premiere.

Snacks på ultralyd

Den årlige finalen i USA-mesterskapet i amerikansk fotball ble spilt helgen som var. Og selv de som ikke er sportsinteresserte, og de som foretrekker å se på rugby uten hjelmer og polstring, har delt reklamefilmene som ble vist under Superbowl.

Og aller mest delt, altså: Doritos-reklamefilmen der en blivende far koser seg med snacks foran skjermen. Siden det ikke er snakk om tv-skjermen, men om ultralyd på sykehuset, så åpner det naturligvis for humor.

Budweiser og Heinz

«Ultrasound» fra Doritos er den mest delte reklamefilmen, foran T-Mobiles «Restricted Bling» og «Give A Damn» fra Budweiser med Helen Mirren i hovedrollen, skriver Medier24.

Unruly Analytics, som har satt sammen tallene, forteller likevel om dalende interesse. De ti beste reklamefilmene er så langt delt 36 prosent mindre enn de ti beste i fjor.

Fra næringsmiddelindustrien er ellers Heinz på femte- og tiendeplass med to versjoner av en ketchup-reklamefilm, mens Mountain Dew ligger på sjuendeplassen.

Se Doritos-reklamen her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse