loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
UTRYGG MAT: Farene går gjennom, én og én matgruppe om gangen. (Illustrasjonsfoto: Shutterstock)

Inviterer til «bakterieskole»

Georg Mathisen / 2016-10-03 08:42:39

Det er nesten umulig å holde orden på alt som er farlig for maten – nå inviterer Teknologisk Matforum til «bakterieskole».

Du kurses i salmonella, E.coli, listeria, muggsopptyper, noro-virus, hygiene og mye annet. Og det er selvsagt nyttig.

Én og én matgruppe

– Men minst like nyttig er det å få vite mer om hvor og hvordan dette kan oppstå, hva må man være spesielt på vakt for og hvordan man kan finne det, konstaterer Teknologisk Matforum.

I stedet for å snakke om én og én ting, inviterer TeMa nå til det som nærmest er en liten «bakterieskole» 26. oktober. Her blir det fokus på de ulike matgruppene og hva som kan oppstå.

Import og bearbeiding

Dagen starter med en liten oversikt over matforgiftninger. Så er det over på alle de ulike matgruppene, i tillegg til en gjennomgang av de spesielle utfordringene med importert råstoff. Til slutt blir det en runde om bearbeiding av sammensatte produkter.

Folkehelseinstituttet, Animalia og Veterinærinstituttet stiller med foredragsholdere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskode



annonse
annonse
annonse
annonse
annonse