loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
PRISET: Fylkesordfører Rune Hogsnes overrakte pris til Nortura.

Nortura årets bedrift

Georg Mathisen / 2016-03-07 15:50:26

Norges største pølsefabrikk er Vestfolds beste bedrift.

– Dette betyr mye for oss, sier fabrikkdirektør Therese Ryan. Nortura Tønsberg har fått prisen som Årets Vestfoldbedrift 2015.

Fagbrev og lærlinger

Juryen peker blant annet på at lærebedriften har 620 ansatte fra 29 land, lavt sykefravær og at over halvparten av staben har fagbrev.

– Nortura har utmerket seg på en svært positiv måte i året som har gått og skapt økt interesse og oppmerksomhet i samfunnet for sin bransje, uttaler juryen.

– Nortura har levert et godt resultat i forhold til budsjett under kraftig marginpress, og er en av de mest lønnsomme produksjonsavdelingene i systemet. Nortura slakter også for mange småskalaprodusenter og er derfor av stor betydning for mange bedrifter i regionen, blant annet for Stange kylling og Grøstad.

– Knalltøft år

NHO Vestfold står bak prisen.

– Dette er en veldig stor oppmuntring for oss. 2015 var et knalltøft år med stramme budsjetter. Det å ha levert gode resultater i et slikt år når vi vet hvilken innsats som ligger bak fra ledere, tillitsvalgte og medarbeidere, gjør ekstra godt, sier fabrikkdirektør Therese Ryan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse