loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet

Påskekrim på 15 millioner kartonger

Synnøve Prytz Berset / 2017-03-22 09:04:22

Tine oppfordrer hobbydetektiver til å kaste seg over årets påskekrim på melkekartongene som er på plass i butikkene denne uken.

Tine har hatt påskekrim på sine melkekartonger hver påske siden 1997. Krimhistoriene har blitt skrevet av kjente forfattere som Unni Lindell, Jon Michelet, Anne Holt, Tom Egeland, Kim Småge og Erlend Loe.

Vanskeligere enn fjorårets

I år er det, for syvende år på rad, krimforfatter Gunnar Staalesen og Donald-tegner Arild Midthun som har skapt krimgåten som visstnok skal være enda vanskeligere enn fjorårets.

Den kjente og kjære Ulf Ulvheim, en snartenkt privatdetektiv med oppklaringsprosent på lik linje med Harry Hole, har hovedrollen.

Stadig flere deltar

Omkring 200.000 forbrukere sender inn svar på krimgåten hvert år og engasjementet øker fra år til år, melder Tine.

– Vi synes det er fantastisk at familier over hele landet samler seg rundt frokostbordet for å løse påskekrimmen på melkekartongene. De siste par årene har deltakelsen økt med rundt 30 prosent hvert år, sier merkevaresjef i Tinemelk, Hege Fjereide.

Du finner påskekrimmen på melkekartongene i butikkene fra 20. mars til 16. april. Påskeaften legges løsningen ut på tine.no/påskekrim.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse