loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
TETTE FORBINDELSER: Tine og konsernsjef Hanne Refsholt har igjen varslet Økokrim om en av selskapets ansatte som kan ha brutt selskapets etiske retningslinjer. (Foto: Tine)

Varsler Økokrim for andre gang

Synnøve Prytz Berset / 2017-03-29 13:08:32

Tine har varslet Økokrim på nytt om forholdet mellom en ansatt og to av deres leverandører. En i selskapets innkjøpsavdeling skal ha bedt leverandører om å arrangere turer for ham.

Tidligere i år skrev vi om tette forbindelser og mulig korrupsjon mellom en innkjøpsdirektør i Tine og en selger i Tetra Pak.

Nå har Tine varslet Økokrim om at en ansatt i deres innkjøpsavdeling blant annet skal ha bedt to leverandører om å arrangere turer hvor han selv skulle delta. Reisene skal ha foregått i tidsrommet 2000 til 2014, og mannen er ikke lenger ansatt i Tine.

Leverandørene har oppgitt denne informasjonen etter at Dagens Næringsliv har stilt spørsmål omkring hvem som har betalt for reiseregninger og kundearrangementer.

– Vi vil avvente med ytterligere kommentarer inntil Økokrims etterforskning av Tines leverandørrelasjoner som ble initiert av Tine selv, er avsluttet. Vi kan ikke utelukke at nevnte forhold også blir en del av den etterforskningen. Av den grunn ser vi frem til å få klarhet i fakta fra Økokrim uten å bidra til ytterligere spekulasjoner i mediene, skriver Tines kommunikasjonsdirektør Lars Galtung i en epost til Dagens Næringsliv.

LES MER: Tetra Pak og Tine etterforskes av Økokrim

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse