loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
FROKOSTKASSE: – Det er med tungt hjerte at styret i Brødboksen har besluttet å avvikle selskapet umiddelbart, meldte selskapet i går kveld. (Foto: Brødboksen)

Slutt på frokoster fra Brødboksen.no

/ 2018-01-23 14:02:42

Brødboksen.no har besluttet å avvikle selskapet umiddelbart.

Det var meldingen selskapet publiserte på sine nettsider i går kveld. Gründerne forteller videre at de hadde en klar visjon da de startet Brødboksen for to år siden: De skulle levere en tjeneste som var så god at alle ville bruke den.

– Samtidig visste vi at kampen mot matvaregigantene ville bli svært tøff. Vi startet i det små med ferske frokostleveranser i nabolaget. Veksten var formidabel – og etter kort tid leverte vi til titusenvis av familier, hver dag, i flere norske byer. Denne utrolige og lærerike gründerreisen hadde ikke vært mulig uten de ansattes fantastiske innsats, som delte synet vårt om at kundene alltid kommer først, skriver de.

For å sikre lønnsomhet måtte bedriften vokste raskt, men erfarte at det var vanskelig å finne den riktige balansen mellom vekst, effektiv drift og lønnsomhet.

– Det er derfor med tungt hjerte at styret i Brødboksen har besluttet å avvikle selskapet umiddelbart, fra og med i dag 22.01.18. Det vil derfor ikke være noen utleveringer i morgen tidlig. Alle ordrer og varer som er bestilt til i morgen vil bli annullert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse