loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
INNOVASJON: Leder for forbrukerdrevet innovasjon i Q-Meieriene Mads Liabø (Foto: Q-meieriene)

Q-meierienes første påskekartong

Synnøve Prytz Berset / 2017-03-27 09:08:53

Fra i morgen av vil du finne Q-meierienes første påskekartonger i butikkene.

De nye kartongene til Q-Meieriene er utstyrt med eget påskedesign; små illustrasjoner og en påskeeggjakt.

Finner du påskeeggene kan du vinne premier og Q-Meieriene håper at designet på melkekartongen skal skape godt humør rundt spisebordet.

Forbrukertips

– Mange har skrevet til oss og lurt på om ikke vi kunne lage en egen påskekartong og vi kunne ikke være mer enig, sier leder for forbrukerdrevet innovasjon i Q-Meieriene Mads Liabø.

Det lille utfordrermeieriet fokuserer på det de kaller engasjerende melkekartong. Blant annet har Ungt Entreprenørskap, VilVite og Forskerfabrikken fått være med å bestemmer oppgaver og tips på kartongen for at alle rundt frokostbordet skulle kunne engasjere seg.

– Vi så at både jule- og sommerkartongene våre ble godt mottatt og vi opplevde at det ble mye engasjement fra Q-forbrukerne da vi hadde matteoppgaver og quiz. Derfor er vi veldig fornøyd med å kunne vise frem påskekartongen til millioner av nordmenn, sier Liabø.

Skaper gode samtaler

– De som ser nøye etter vil også se at hver variant har ulike elementer. Tanken er at du skal kunne fordype deg i et univers av forskjellige karakterer mens du nyter påskefrokosten og leter etter påskeegg på kartongen, sier Liabø.

Det som er spesielt med melkekartongen, mener Liabø er at den ofte får hedersplassen når familien samles til frokost i påsken.

– Det finnes ikke noe bedre enn å senke skuldrene og nyte en lengre frokost sammen med de du er glad i og da er det ekstra artig for oss å få muligheten til å være til stede og bidra til å skape gode samtaler og aktivitet i en slik stund, sier Liabø.

På Q-Meieriene.no vil det være mulig å se designet nærmere og legge igjen svar på påskeeggjakten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse