loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
PRISVINNERE: F.v.: Line Berg Dørum, REMA 1000 og Bente Hagen og Svein Ivar Abrahamsen, Harry Bakeri & Kaffebar. Bistro’n Kiosk og Gatekjøkken var ikke til stede under prisutdelingen. (Foto: Hilde M. Gravdal, Norges cøliakiforening)

Årets glutenfrie bedrift 2017

/ 2017-11-20 16:19:14

Vinnerne av Årets glutenfrie bedrift 2017 er henholdsvis Rema 1000, Harry Bakeri & Kaffebar og Bistro’n Kiosk og Gatekjøkken.

Norsk cøliakiforening delte mandag ut prisen Årets glutenfrie bedrift 2017 til bedrifter innen kategoriene Produsenter, Konditorier og Serveringssteder. Prisen er opprettet for å stimulere et godt glutenfritt tilbud på markedet.

Gode alternativer

Juryen berømmer i sin begrunnelse Rema 1000 blant annet for sitt fokus på å lage produkter som er like gode, eller bedre, enn alternativene laget med gluten. Tydelig merking og frisk design på produktene trekkes også frem.

Harry Bakeri & Kaffebar mottar prisen for sitt omfangsrike og gode tilbud av glutenfrie, ferske bakervarer og annen glutenfri mat.

Glutenfri «mat på farten»

Også Bistro’n Kiosk og Gatekjøkken får skryt for sitt glutenfrie tilbud og tilretteleggelse for personer som er avhengige av glutenfri mat. «Glutenfri «mat på farten» er ofte en utfordring å få tak i, så en honnør til Bistro’n Kiosk og Gatekjøkken for dette bemerkelsesverdige tilbudet på glutenfri hurtigmat» står det i priskomiteens begrunnelse.

– Vi har gode rutiner på hvordan vi tilbereder glutenfritt. Kundene er også veldig positive til at utvalget er så bra, og sier de føler seg trygge på at vi tilbereder maten riktig. Det er mange historier å ta av, men jeg husker for eksempel en familie som var innom; sønnen hadde cøliaki, og hos oss fikk han spise hamburger ute for første gang. Og for han holdt det ikke bare med en hamburger – så det ble to! Han synes det var så godt, og så var det veldig stas å få spise det samme som de andre spiste, sier en av prisvinnerne, daglig leder av Bistro’n Kiosk og Gatekjøkken, Fredrik Berge Johnsen, i en pressemelding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse