loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
PRISVINNERE: Frukt og siderruta i Ulvik mottok prisen Årets GullHane 2018. På bildet f.v.: Nils Lekve i Hardanger saft og siderfabrikk, jurymedlem Chrisine Baglo og Asbjørn Børsheim i Ulvik Frukt & Cideri. (Foto: Hanen)

Årets GullHane 2018

/ 2018-03-23 10:50:14

Frukt- og siderruta i Ulvik ble hedret som vinneren av Årets GullHane under Hanens landsmøte fredag 16.mars på Bjørnefjorden Gjestetun.

Prisen Årets Gullhane ble etablert i forbindelse med Hanens 20-årsjubileum i fjor. Den er ment som en påskjønnelse til et medlem som har utmerket seg positivt i forhold til organisasjonens kjerneverdier; kultur, bærekraft, omtanke og opplevelser.

– Det er veldig kjekt å få anerkjennelse for det arbeidet en jobber med. Vi er tre bedrifter fra en liten bygd som har prøvd å jobbe sammen utad gjennom Frukt- og siderruta.   En slik heder for samarbeidet er både inspirerende og moro, sier en fornøyd Asbjørn Børsheim ved Frukt- og siderruta i Ulvik i Hardanger.

Omvisning og smaksprøver

Frukt og siderruta gikk av med seieren blant organisasjonens nærmere 500 medlemsbedrifter, og er et nettverk bestående av tre gårder, Hardanger Saft- og siderfabrikk, Syse Gard og Ulvik Frukt & Cideri, som tar imot grupper til omvisning og smaksprøver.

– Dette er aktører som har hatt mye å si både for utviklingen av Hardanger som reisemål og for norsk drikke. Jeg ønsker å gratulere Frukt- og siderruta med en særdeles velfortjent pris, sier daglig leder i Hanan, Bernt Bucher-Johannessen.

Fruktbart samarbeid

Frukt- og siderruta er stemt fram av en meget kvalifisert jury bestående av Irene Halvorsen-sjefredaktør i Nationen, Christine Baglo- reiselivsjournalist i Dagsavisen, Bård Jervan- daglig leder Mimir, Elisabeth R Heyerdahl mangeårig konsulent innen reiseliv og Eivind Haalien, sjef for lokale mat- og drikkespesialiteter.

– Vi selger nesten 100 ulike produkter totalt på Frukt- og siderruta, men like viktig er kanskje selve opplevelsen ved å besøke oss på de ulike gårdene, sier en glad Asbjørn Børsheim på vegne av prisvinnerne.

– Å motta prisen er en stor anerkjennelse av vårt samarbeid. I tillegg har det også en stor markedsføringsverdi som gjør at enda flere blir kjent med ruta. Det blir litt som i Italia hvor du kan smake vin fra ulike vingårder, – her kan du gå/ sykle fra gård til gård med og få oppleve 12–13 ulike typer sider og masse andre smaker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse