loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
Priskrigen i butikkene gjør at Fjordland må rasjonere risgrøten sin.

Begrenser butikkbestillinger

Georg Mathisen / 2015-12-13 18:38:52

Fjordland innfører grense for hvor mye risgrøt butikkene får bestille.

– Priskrig på Fjordland risgrøt gjør markedet umettelig på grøt, konstaterer produsenten i en pressemelding.

Koker døgnet rundt …

Aldri tidligere har det blitt kokt mer risgrøt på Tretten i Gudbrandsdalen. Grøtkokeriet har satt inn ekstra ressurser og koker grøt døgnet rundt. Likevel er det ikke nok, og Fjordland sliter med å levere nok av både forbrukerpakningene på 940 og 450 gram, og storhusholdningspakningen på 2X4 kg.

… men klarer ikke å lage nok …

– Vi beklager at vi ikke klarer dekke den enorme etterspørselen etter risgrøt, men våre anlegg produserer døgnkontinuerlig i døgnet sju dager i uka. Vi har rett og slett ikke maskinkapasitet til å produsere mer, men våre folk i Gudbrandsdalen står på dag og natt med å lage risgrøt til jul, sier kommunikasjonssjef Anne Marit Rødland i Fjordland.

… og innfører midlertidig maksgrense

Risgrøten selger langt over prognosene på grunn av priskrigen med priser helt ned i 1,50 i butikkene. Derfor er det innført midlertidig maksgrense på bestillingene til butikk, for å sikre leveranser til flest mulig.
– Fjordland beklager sterkt de problemer dette medfører for kundene våre, men sammen med produksjonsanlegget gjør vi alt vi kan for å få risgrøt ut til folket, heter det i pressemeldingen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse