loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Kylling i iskremform med estragon – en av mange nyskapninger som vekker interesse.

Dette er toppnyhetene

Georg Mathisen / 2015-10-12 22:14:54

Her er oversikten over de mest spennende innovasjonene på Anuga.

Blant over 7000 utstillere har messearrangørene i Köln prøvd å plukke ut de beste innovasjonene. Her er listen, etter arrangørenes egen gruppeinndeling:

Drikker

Fitrabbit Rüben Herz fra østerrikske Voglsam. Rødbetejuice.
Frisches Blut fra tyske Neo Products. Drikk med smak av tranebær og ingefær.
Helga fra østerrikske Evasis Edibles. Navnet kommer av «Healthy Algae» – sunne alger.
Pure Cider og Pure Cider Rosé fra tyske Possmann. Alkoholholdig sider basert på en familieoppskrift.
Sparkling Coconut Water fra thailandske Thai Coconut. Kokosvann med kullsyre.
Toni’s Smoothei fra østerrikske Toni’s Handels. Smoothie med ekstra proteiner i form av egg.

Delikatesseprodukter

Bioritmi fra italienske Pedon. Økologiske korn- og grønnsaksalater som er klare på fire minutter.
Stenalderbrød fra danske Scandic Foods. Bakemiks basert på paleo-konseptet.
Fikenfrøolje fra tyrkiske Oneva. Olje med høyt D-vitamininnhold.
Grønne oliven med tranebær og rosiner fra greske Medbest. I en honning- og appelsinvinaigrette.
Middelhavsketchup fra portugisiske Mendes Gonçalves. Mørk ketchup med middelhavskrydder.
Made With Luve fra tyske Prolupin. Vegansk lupinyoghurt uten laktose og gluten.
Matcha Mochi fra britiske Little Moons. Matcha-is pakket i japansk mochi.
Cup Cake fra tyske Hügli. Dessert til mikrobølgeovnen som bare skal tilsettes vann.
Müsli Öl fra Teutoburger Ölmühle i Tyskland. Olje av müsli.
Ovio Infusion fra britiske Ovio Wellness. Økologisk drikk med olivenbladekstrakt.
Pesto shots fra italienske Saclà. Pesto alla Genovesa i 45 grams porsjonspakninger.
Pödör jordmandelmel fra tyske Pödör. Mel av jordmandler, beregnet på kakebaking.
The Day Sweet and Sour Became Friends fra britiske Yumsh Snacks. Håndstekt potetchips.
Heurigen Kümmelbraten zum Streichen fra tyske Hink. Smørepålegg av stekt karve.

Bakervarer og varme drikker

Spinat- og kokosnøttmelk fra danske Froosh. Uten tilsatt sukker eller tilsetningsstoffer.
Heart doughnut fra tyske D. Entrup-Haselbach. Hjerteformet doughnut fylt med bringebær, kirsebær, epler og jordbær.
Økologisk rugbrød med amarant og quinoa fra tyske Mestemacher.

Økologisk

Biolifestyle Paleo Müsli fra tyske Biologon. Müsli uten korn.
Kokosnøttolje fra tyske Ölmühle Solling. Kaldpresset fairtradeolje fra Sri Lanka.
Yanick & Fee Frucht Bips fra tyske Vita+ Naturprodukte. Puffet hvete og corn flakes med frukt, bær og gulrot.
Sandro’s Bio Windbeutel fra tyske Zandonella. Dypfryste vannbakkels med fyll av kvarg og frukt.
Smoo fra tyske Foodloose. Grønne smoothier i sjokoladestang-fasong.

Meieriprodukter

Arve fra sveitsiske Lustenberger & Dürst. Ost med nåler fra cembrafuru, et bartre som vokser høyt i Alpene.
Sbrinz, også fra Lustenberger & Dürst. Revet ost i lukkbart beger til dryssing.
Bio Mozzarella Herzen fra sveitsiske Züger Frischkäse. Økologisk mozzarella i hjerteform.
Fire & Smoke fra irske Kerry Foods. Skinke grillet over åpen ild.
Yollies, også fra Kerry Foods. Yoghurt på pinne.
Ostemedaljonger fra tyske Jermi Käsewerk. Til hovedrett eller salater.
Magija fra litauiske Zemaitijos pienas. Glasert kvarg i sjokoladestang-fasong, med kakao og sjokolade.
Primello ferskostkake fra tyske Petri Feinkost. Ferskost med reke- hvitløk- og dillsmak i kakestykkefasong.
Käse-Selektion fra østerrikske Salzburg Milch. Tre sorter ost i fristende eske.
Taverna grillost i terninger fra danske Nordex Food. Ost til å steke eller grille, som ikke smelter.
Steinpilzrebell fra tyske Käserebellen. Ost med steinsopp.

Kjøle- og ferskvarer

Lukket toast fra østerrikske Condelli. Sandwich som ikke drypper eller søler.
Strichduett fra tyske Popp Feinkost. Smørepålegg med fiken, honning, sennep og kremost.
Pizzabrot fra tyske Henglein & Sohn. Pizzabrød til stekepanne og grill.
Gresskar- og quinoadessert fra tyske Heinz Funken. Vegetardessert.

Dypfryst

«Bake Your Own» fra nederlandske Bakery Service Holland. Dypfryst surdeig.
Panerte avokadoskiver fra nederlandske Salud Foodgroup Europe.
Daregal fra franske Daregal. Dypfryste urteteer.
Gelato Di Verdura fra italienske Righi. Grønnsakbasert is.
Bakehouse Pulled Pork Pie fra irske Green Isle Foods. Pai med pulled pork.
San Marco Sweet Pizza, også fra Green Isle Foods. Søt pizzabunn med sjokolade eller eple.
Nice Fruit fra spanske Nice Fruit. Frukt som fryses med cellestrukturen intakt.
Triple Sin fra spanske Somosierra. Laktose-, gluten- og sukkerfri is med mørk sjokolade.
Sabz Miloni Hariyali fra tyske Vepura. Grønnsaker i spinat- og cashewsaus med basmatiris etter indisk oppskrift.

Kjøtt

Add + One Veggie fra japanske NH Foods. Ferdigretter tilpasset europeisk smak.
Chicken Gelati Estragon fra sveitsiske Micarna. Iskrem med kyllingkjøtt og ananas-, karamell- eller estragonsmak.
Curry King Echt Veggie fra tyske Meica Ammerländische. Karripølse basert på grillet vegetarbratwurst.
Europameisterbratwurst fra tyske Halberstädter Würstchen- und Konservenvertriebs. Pølse til fotball-EM 2016.
Malbuner Salami-Schnitte fra østerrikske Ager. Salamisandwich som mellommåltid.
Oliving Mediterranean fra greske Creta Farms. Saue- og geitemelk blandet med olivenolje.
Kräuterferkel Rauchfleisch fra østerrikske Grilly. Røkt pattegriskjøtt.
The Frozen Butcher Beef Burger fra nederlandske Zandbergen World’s Finest Meat. Rainforest Alliance-sertifisert burger av brasiliansk storfe.
Tillman’s Ping fra tyske Tillman’s. Småretter til mikrobølgeovnen.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskode



annonse
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse