loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Når han sier at han arbeider i Lerøy, tror mange at han jobber med syltetøy, forteller Jonas Langeteig.

Forveksler Lerøy og Lerum

Georg Mathisen / 2016-01-02 20:48:10

Forveksler Lerøy og Lerum

Det er Jonas Langeteig som forteller nettavisen Sysla om den jevnlige sammenblandingen av Lerøy og Lerum.

– Det sier litt om hvor lite synlige vi er. Alle vet hva Gilde og Prior er, selv om oppdrettsnæringen er tre–fire ganger større enn kjøttproduksjon i Norge. Noe av årsaken er nok at det meste går til eksport, sier Langeteig.

Han er prosjektcontroller i Lerøy Seafood og en av stifterne av Young Fish – nettverket for unge i sjømatnæringen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskode



annonse
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse