loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
GJENVALGT: Lars Petter Bartnes, leder i Norges Bondelag (Foto: Norges Bondelag)

Gjenvalg av bondelagsleder

/ 2017-06-16 08:00:40

Lars Petter Bartnes er gjenvalgt som leder av Norges Bondelag.

Bartnes varsler at organisasjonens øverste prioritet vil, etter at jordbruksoppgjøret er avsluttet, være det kommende stortingsvalget.

En organisasjon i vekst

– Vi vil jobbe knallhardt for at fortsatt trygg, norsk matproduksjon over hele landet skal være en av de viktigste sakene inn mot stortingsvalget. Jeg ser fram til å ta tak i jobben sammen med en sterk og landsdekkende organisasjon i vekst, sier Bartnes i Norges Bondelag.

Bondelagslederen er 48 år gammel, har en bred organisasjonserfaring og kommer fra Steinkjer kommune. Fra 2004–2014 var han styremedlem i Nortura, og var styremedlem i Norges Bondelag i fem år før han tok over ledervervet i 2014. Bartnes driver med melk, storfekjøtt, slaktekylling, korn og skogdrift.

Nestledere

Bjørn Gimming (44) fra Østfold er gjenvalgt som 1. nestleder og går inn i sitt andre år. Frøydis Haugen (38) fra Hordaland er valgt som ny 2. nestleder i Norges Bondelag.

– Jeg er både ydmyk og stolt over å gå inn i ledelsen til en av Norges viktigste organisasjoner. Landbruket har sterk støtte i opinionen og jeg ser fram til å sette spørsmålet om framtida for trygg, norsk mat på dagsorden inn mot stortingsvalget, sier Haugen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse