loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
Tid for å sende inn produkter til NM i julemat – og det allerede før de første forbrukerne har begynt å jamre seg over at julemarsipanen kommer for tidlig i butikken.

Julemat i adventskalender

Georg Mathisen / 2015-09-08 10:53:59

Det er tid for å melde seg på til kjøttbransjens NM i julemat. 24 klassevinnere får plass i en egen adventskalender.

De årlige klagene på at julemarspianen kommer altfor tidlig, har ikke begynt, engang. Men for kjøttbransjen er det tid for å konkurrere om julematen.

Adventskalender

Fire norgesmestre skal kåres i julematklassene i NM for kjøttprodukter: Pinnekjøtt, pålegg, kaker og ferdig stekt/kokt. Påmeldingen er åpen gjennom hele september, og vinnerne utropes 12. november.

I desember lages det en adventskalender der de 24 klassevinnerne skal presenteres. I tillegg blir det spesialpriser til beste juleproduktserie, beste nyskapning, Matmerkprisen og beste økologiske produkt, pluss at videregående skoler skal konkurrere om å lage beste medisterkake.

Her er de 24 klassene

De 24 klassene det skal kåres vinner i, er ferdig julemat/komplett måltid, juleskinke, ribbe, stek, pulled, karbonade, kjøttkake/medisterkake, panerte, røkt pinnekjøtt, urøkt pinnekjøtt, pinnekjøtt spesial, sylte, rull, postei/paté, delikatessepålegg svin, delikatessepålegg fugl, delikatessepålegg spesial, hverdagspålegg, storpakning pålegg, røkt julepølse, julepølse spesial, urøkt julepølse, syltelabb og lutefiskbacon.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse