loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
STOR VEKST: 10 gründere startet selskapet. I dag er de nesten 500 ansatte. (Foto: Kolonial.no)

Kinnevik investerer i Kolonial.no

/ 2018-08-16 11:08:49

Det svenske investeringsselskapet Kinnevik går inn med 300 millioner kroner i Kolonial.no

Kinnevik AB er største eier i blant annet Zalando, Tele 2 og MTG. De investerer 200 millioner i en emisjon, og gjør i tillegg et kjøp på 100 millioner kroner fra eksisterende aksjonærer. Dette verdsetter Kolonial.no til 2,24 milliarder kroner etter emisjonen og fullt utvannet.

– Dette er en stor dag for Kolonial.no. Kinnevik er en drømmepartner, og å få med deres erfaring på denne gründerreisen er fantastisk. Vår ambisjon er å gi frihet og flyt i hverdagen til kundene våre, og en så solid partner vil hjelpe oss til å nå det målet, forteller administrerende direktør i Kolonial.no, Karl Munthe-Kaas.

Andreas Bernström, investeringsdirektør i Kinnevik, gleder seg over samarbeidet.

– Kolonial.no er et selskap som passer godt inn i vår investeringstese om å anvende teknologi for å tilby kunder flere og bedre valgmuligheter, sier Bernström.

Kolonial.no ble startet av 10 gründere i 2013. Da ble de første posene levert ut på Fornebu i Oslo. Nå har de gjort over en million utleveringer. I fjor vokste selskapet med 88 prosent, og omsatte for nesten 800 millioner kroner.

– Med en samarbeidspartner som Kinnevik, står vi bedre rustet enn noen gang til å levere verdi til kundene våre. Nå skal vi forbedre tjenesten vår ytterligere, både måten du bestiller varer på, og hvordan du får maten levert hjem. Vi skal utvide geografisk, og vi skal fortsette å holde oss på lavprisnivå, sier Munthe-Kaas.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse