loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Naturell-yoghurten øker mest.

Mer naturell yoghurt

Georg Mathisen / 2016-02-04 21:54:41

Norske forbrukere spiser mer yoghurt naturell enn noen gang før.

De sise fem årene har yoghurtforbruket økt med 13 prosent, men naturell har økt med hele 74 prosent.

– Denne utviklingen kan ha flere medvirkende årsaker, men en faktor kan være økt fokus på å redusere inntaket av sukker. I tillegg kan den økende interessen for å lage mat fra bunnen av med færre ingredienser, være en del av bildet. Nordmenn er blitt mer opptatt av at maten skal være så ren og naturlig som mulig, sier daglig leder Ida Berg Hauge i Opplysningskontoret for Meieriprodukter.

Naturell-yoghurten står nå for 11 prosent av yoghurtsalget.

Alle kategoriene meieriprodukter økte salget i fjor, unntatt melk. Ost, smør og rømme øker både i volum og i forbruk per innbygger. Fløte og yoghurt øker også i volum, men samtidig øker folketallet, slik at bruken per innbygger går litt ned.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskode



annonse
annonse
annonse
annonse
annonse
annonse