loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
UTFORDRING: Under årets Mat & Emballasje kan du få se designstudenter bryne seg på emballasjeoppgave fra Tine. (Foto: Tine)

Designer fremtidskartonger på messa

Synnøve Prytz Berset / 2017-02-06 13:41:53

Imorra starter Mat & Emballasje 2017 på Lillestrøm. I tillegg til et spennende seminarprogram blir designstudenter utfordret til å lage morgendagens melkeemballasje.

Mat & Emballasje-messen arrangeres på Lillestrøm 7. til 9. februar. Som en del av seminarprogrammet har messearrangørene av samlet et knippe designstudenter fra Westerdals til workshop tirsdag og onsdag.

Her vil studentene bli utfordret av Tine til å designe morgendagens melkeemballasje og begeremballasje. I forslaget oppfordres de til å vurdere følgende komponenter: Melkens holdbarhet, resirkulering/miljøbelastning, matsvinn, transport/logistikk og brukervennlighet.

Resultatene av workshopen vil presenterer tirsdag og onsdag ca. klokken 13.30 i seminarområdet Hall B.

Torsdag 8. februar kl 13.00 vil det også bli utdeling av ”Beste emballasje 2017”. Dette er en uformell utdeling der studenter og bransjefolk velger sin vinner blant utstillerne på ”SMAK” og ”Mat og Emballasje”. Kriteriene det bedømmes etter er miljø, design og innovasjon.

Se her for oppdatert seminarprogram.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse