loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
ALGEMEIERISTER: De vant Foodtech Challenge i Herning – fra venstre: Nellie Rindorf (Damark), Louise Juul Pedersen (Danmark), Ersila Charizi (Hellas), Gita Chandra (Indonesia) og Mariliis Holm (Estland). (Foto: Torben Worsøe, MCH).

Fem prosent vekst på Foodtech

Georg Mathisen / 2016-11-08 23:43:59

8675 besøkende var innom Foodtech-messen i løpet av tre dager.

Fem prosent besøksvekst, 297 utstillere, kongelig åpning, prisutdelinger og stort aktivitetsprogram. Slik oppsummerer arrangørene Foodtech-messen i danske Herning.

77 nyheter

77 forskjellige produktnyheter var å se på Nord-Europas største rene fagmesse for matteknologi. Og utstillerne var fornøyde:

– Det har vært en vill suksess, sier administrerende direktør Jimmy K. Larsen hos luftrens-leverandør Jimco.

Betalte seg

Salgssjef Kenneth Robert Pilheden i JVL Industri Elektronik supplerer:

– Foodtech er en svært fokusert messe sammenlignet med mange andre store og brede industrimesser. Det er de riktige kundene som kommer hit, og det er også det riktige stedet for oss å få inspirasjon fra andre utstillere, sier han.

– Allerede den første dagen kom den kunden som gjorde at messen betalte seg.

Algemelk

Mer enn 1800 studenter hadde søkt om å få delta i innovasjonskonkurransen Foodtech Challenge. Vinnerlaget, Team AKK, fant frem til en løsning for å fremstille vegetabilske meieriprodukter ved hjelp av vann og alger.

– Hvis alle skal kunne spise is i 2050, så kan vi ikke bare bruke kumelk. Vi er nødt til å utnytte ressursene bedre, sier Nellie Rindorf på vinnerlaget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse