loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
Fredag åpner landbruks- og matminister Jon Georg Dale den norske standen på Grüne Woche 2018 i Berlin. Her er Line Svalastog Skinnes som promoterte gründerprosjektet "The wedding village" under fjorårets Grüne Woche. (Foto: Vidar Alfarnes)

Fredag starter Grüne Woche 2018

/ 2018-01-17 09:31:30

Det er regionene Fjell Norge, Fjord Norge og Trøndelag som skal representere Norge under årets Grüne Woche i Berlin.

95 utstillere fra de tre regionene skal i løpet av den neste uken servere nær 400 000 besøkende en smakebit av det Norge har å by på av lokal mat og reiselivsopplevelser.

Bygger Norge som matnasjon

Det er Landbruks- og matdepartementet, sammen med Innovasjon Norge og Norges ambassade i Berlin, som står bak den norske deltakelsen på Grüne Woche. Deltakelsen er et ledd i å bygge Norge som mat- og reiselivsnasjon.

– Målet er å stimulere til samarbeid og nyskaping på tvers av geografiske grenser og næringsgrenser, skriver Landbruks- og matdepartementet i presseinvitasjonen til Grüne Woche 2018.

Dialogseminar og pressekonferanse

Landbruks- og matminister Jon Georg Dale har også i år med seg en egen Næringslivsdelegasjon til Berlin med sentrale norske aktører innen mat og reiseliv. Han vil i morgen lede et dialogseminar for Næringslivsdelegasjonen som blant annet skal omhandle bygging av Matnasjonen Norge.

Etter dialogseminaret arrangeres det en pressekonferanse i den norske ambassaden i Berlin hvor blant annet delegasjonens arbeid presenteres. Her vil også vinneren av Bygdeutviklingsprisen 2017 blir offentliggjort.

Fredag morgen åpner landbruks- og matminister Jon Georg Dale den norske standen på Grüne Woche 2018.

Grüne Woche starter 19. januar og varer til 28. januar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse