loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
BESTE STAND: Hilde Klerck-Nilssen, Dinh Tran, Petter Brinchmann og Jan Arstad mottok prisen for beste stand på vegne av Nortura Proff. Petter Brinchmann kvitterte for prisen med å utrope SMAK 2017 til den beste messen i sitt slag. (Foto: Ihne Pedersen)

Gjennomført vinnerstand

Synnøve Prytz Berset / 2017-02-10 08:51:05

Nortura Proff vant prisen for beste stand på SMAK 2017.

Årets messe har nærmere 400 utstillere som lagt mye arbeid i standene sine, så det var en krevende oppgave for juryen å bestemme seg for hvilken som er den beste standen.

–   Mange har brukt utrolig mye kreativ energi på å bygge opp fine utstillinger. Det er mange hensyn å ta for å skape en god stand som fungerer etter hensikten. En ting er det visuelle, en annen ting er de rent praktiske løsningene som gjør at produkter og konsepter får en god eksponering. Og selvfølgelig betyr det mye å velge løsninger som gjør at de besøkende føler seg velkommen på standen, sier juryformann Jørn Lie.

Om Nortura Proff sin vinnerstand mener juryen følgende; Den er veldig gjennomført, helhetlig og innbydende. Videre er det en åpen stand som inviterer til besøk. Stand-betjeningen var aktive, kunnskapsrike og veldig imøtekommende. Det var også imponerende å se hvordan Nortura Proff hadde lagt vekt på kompetansehevning i form av 3 – 4 seminarer pr. dag på standen.

–   Du kan si den har en moderne innpakning for en tradisjonsrik leverandør, fremhever juryformannen.

Juryen trekker også frem standene til Tine og Gastronaut som spesielt innovative med høyt engasjement blant de som jobber på standen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse