loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
UTSTILLINGSVINDU: World Cheese Awards kombineres med en mulighet for matindustri og kokker til å vise verden produktene sine.

Inviterer osteverdenen til Bergen

Georg Mathisen / 2018-04-25 18:19:07

Bergen arrangerer oste-VM i november. Nå begynner markedsføringen av den nye festivalen The Norwegian Food Nation.

2. og 3. november er det klart for World Cheese Awards i Grieghallen i Bergen. Det er Hanen som arrangerer sammen med The Guild of Fine Food.

Rekorddeltagelse

Det er verdens største rene ostemesterskap, og det blir rekorddeltagelse, melder arrangørene. The Guild of Fine Food venter 3500 oster på listen i Bergen, til det som er den 31. utgaven av oste-VM.

I Norge ble mesterskapet for alvor kjent da Kraftkar ble kåret først til verdensmester og så til tidenes beste ost i San Sebastian i 2016.

Direktefjernsyn

230 eksperter fra hele verden skal dømme alle deltagerne i løpet av én dag. Det hele direktesendes på WCA TV.

Parallelt med mesterskapet skal den nye matfestivalen The Norwegian Food Nation vise frem det som de britiske arrangørene omtaler som den stille, kulinariske revolusjonen som har skjedd i Norge de siste årene.

Utstillingsvindu for matbransjen

Festival, konferanser, presentasjoner og smaksturer over to dager er ment å gi både matprodusenter og kokker en mulighet til å vise verden hva de har å by på.

Bergen er som kjent allerede pekt ut som gastronomiby i Unesco.

Selve World Cheese Awards arrangeres fredag 2. november, mens The Norwegian Food Nation fortsetter også lørdag 3. november.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse