loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
De kommer med ny design samtidig og sammen – Tines Kathrine Mo sammen med Peder Børresen (til venstre) og Simen Staalnacke i Moods of Norway.

Moods of brunost

Georg Mathisen / 2015-10-15 06:26:19

Moods of Norway har designet den nye emballasjen til brunosten fra Tine.

– Etter mer enn 150 år på matbordet fortjener brunosten å bli gjort litt ekstra stas på, erklærer Tine i en pressemelding.

Onsdag kommer den i ny drakt, og da med designhjelp fra Moods of Norway. Samtidig lanserer Moods en egen kolleksjon med hverdagsklær, med henvisning til den nye brunostdesignen.

– Moods of Norway har imponert oss over mange år, med sin hyllest til det norske. Både gjennom røtter og fokus har de mange sammenfallende verdier med Tine. Derfor gleder vi oss veldig over samarbeidet og har store forventninger, sier markedsdirektør Kathrine Mo.

– Bruken av tradisjonelle norske ikoner i moderne og aktuell design på en ny og leken måte er det som har gitt oss vår spesielle plass i moteverdenen, og nå har Tine latt oss få lov til å leke med et av de største norske ikonene, brunosten. Det står det respekt av, sier Simen Staalnacke i Moods of Norway.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse