loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
Næringsmiddeldagene: 24.– 26. januar arrangeres Næringsmiddeldagene i Trondheim ved Scandic Nidelven Hotel.

Næringsmiddeldagene til Trondheim

/ 2017-11-01 08:00:53

Fremtidsrettet, bærekraftig og mangfoldig er stikkord for Næringsmiddeldagene 2018 som foregår på Scandic Nidelven Hotel i Trondheim 24.– 26. januar.

Programmet til Næringsmiddeldagene 2018 er nå så godt som klart. Med utgangspunkt i handlingsplanen for bedre kosthold vil Linda Granlund i Helsedirektoratet, Odd Arne Dalsegg i Grilstad, Gunstein Instefjord i Forbrukerrådet og Per Roskifte i Norgesgruppen diskutere hvordan denne vil påvirke mat- og drikkeprodusenter.

Videre i programmet vil bærekraft være sentralt, både i tilknytning til ernæring og matsikkerhet. Stikkord her vil være «sirkulær økonomi», «den nye maten» og produksjon av etisk mat.

Fremtid og bærekraft er en rød tråd også når det gjelder emballasje. Stig-Yngve Pedersen fra Multivac kommer til å se nærmere på fremtidens emballasjeløsninger, Bjørn Malm fra Tine skal snakke om bærekraftig emballasje, Julie Tesdal Håland kommer med nytt om plastforordningen og Thomas Eie fra Bama tar for seg emballasje i tilknytning til trender og ferskhet.

Siste hovedtema under Næringsmiddeldagene knyttes til produktutvikling Ferdigretter er et område i vekst, og John Forseth fra Matpartner vil fortelle om utfordringer og muligheter. Norgesgruppen skal snakke om sunnhetssatsingen deres og til slutt får vi høre hvordan Svein Berfjord fra Berg Gård klarte å starte med akevittproduksjon på Inderøy.

På onsdagen kan deltakerne velge mellom mange spennende bedriftsbesøk. Klikk her for mer informasjon og påmelding til Næringsmiddeldagene 2018.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse