loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
Herman Friele avslutter det hele når Teknologisk Matforum inviterer til Næringsmiddeldagene i Bergen.

Næringsmiddeldager i Bergen

Georg Mathisen / 2015-09-28 19:49:35

Trender, prosessteknologi, hygiene og ernæringsråd. Det blir sentrale temaer når Næringsmiddeldagene inntar Bergen i januar.

27.–29. januar er det klart for Næringsmiddeldagene i Bergen. Her starter det med bedriftsbesøk onsdag 27., med GC Rieber Compact, Kavli, Norgesmøllene/Mesterbakeren/Opus Bakehjelpemidler, Orkla /Toro, Jacobs Douwe Egberts og Hansa Borg som alternativer.

Hvor går vi?

David Jago i Mintel, John Spilling i Ipsos MMI og Karl Johan Ingvaldsen i Kavli setter dagsorden torsdag formiddag med å ta for seg trender og spisefakta: Hvor går vi?

Ettermiddagstemaet er prosessteknologi, hygiene og tryggmat. Her blir det mulig å høre Morten Sivertvik, som er forskningssjef prosessteknologi hos Nofima, produksjonssjef Kjetil Holstad på Tine Meieriet Jæren og kvalitetssjef Mona Brandsdal i Mills, før dagen avsluttes med årsmøte og festmiddag.

Virkelighetsfjerne kostråd?

Er de offentlige ernæringsrådene på linje med virkeligheten? Det blir tema for debatten fredag formiddag, med NRK-veteran Geir Helljesen som møteleder. Linda Granlund i Helsedirektoratet, Petter Haas Brubakk i NHO Mat og Drikke, Egil Berli Johnsen i Proteinfabrikken, Per Roskifte i Norgesgruppen, bransjeveteran Trygve Eklund og NMBU-professor Birger Svihus debatterer.

Og helt til slutt tar Lofotprodukt-sjef Sigvald Rist og tidligere kaffekonge og ordfører Herman Friele for seg nye veier og nye muligheter.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse