loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
LEVERANDØRKÅRING: Under Rema 1000 sitt årlige riksmøte, som i år foregikk i Stavanger, gikk Norsk Kylling til topps i en kåring av leverandørene i Rema Industrier. (Foto: Jacob Noodt / Eventfotograf)

Norsk Kylling til topps i kåring

/ 2017-08-22 07:45:44

Rema 1000 har kåret Norsk Kylling til årets leverandør 2016.

Norsk kylling har satset mye på kvalitet og dyrevelferd de siste årene, noe både kunder og kjøpmenn har lagt merke til.

Både kunder og Kjøpmenn legger merke til Norsk Kylling sin satsning på kvalitet og dyrevelferd. Selskapet har gjort store endringer og gått fra røde tall til positive resultater med en omsetning på over 1 mrd. i 2016.

– Med dyktige ansatte og stor satsning på innovasjon har Norsk Kylling tatt store skritt fremover de siste årene, sier Ole Robert Reitan, administrerende direktør i REMA 1000, i en pressemelding.

Roser medarbeiderne

Hver tredje kyllingmiddag som selges i Norge produseres av Norsk kylling. Kjell Stokbakken, administrerende direktør i Norsk Kylling, understreker at veksten ikke hadde vært mulig uten svært dyktige medarbeidere.

– Vi har 340 fantastiske medarbeidere, det motiverer enormt. Vi er glad og stolte – og skal bli enda bedre, sier Stokbakken.

Dyrevelferd i fokus

Leverandøren har planer om å fortsette utviklingen, først med et nytt og topp moderne slakteri og foredlingsanlegg for kylling. Sammen med ambisiøse bønder arbeides det kontinuerlig med å forbedre dyrevelferden i hvert enkelt ledd i verdikjeden, blant annet ved å fase ut bruken av narasin i 2015, og å samarbeide med Dyrevernalliansen.

Premien på kr. 100 000 vil Norsk Kylling gi til et veldedig formål valgt frem av de ansatte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse