loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
PUBLIKUMSVINNER: Elisabeth Grønvik på Grønvik Gard mottok både publikumspris og klasseseier for eplemost av Summerred under Det Norske Måltid 2016. (Foto: Det Norske Måltid)

Det Norske Måltid-påmelding godt i gang

/ 2017-08-02 09:47:44

Fristen for å melde seg på Det Norske Måltid 2017 er 14. august.

Konkurransen Det Norske Måltid jobber for å øke etterspørselen, skape stolthet og styrke omdømmet for norsk matproduksjon. Nå er påmeldingen i full gang, og arrangørene lover god oppmerksomhet for både delfinalister og finalister.

– Vi kommer til å dele informasjon om produktene, bilder, hvor de selges og hvordan de ser ut frem mot finalen i våre kanaler, slik at forbrukerne kan få tak i disse kvalitetsproduktene, sier prosjektleder for Det Norske Måltid, Kristin Austigard, i en pressemelding.

Løftes frem

Hun påpeker at mange av finalistene også blir lagt merke til og løftet frem av andre aktører i matbransjen.

– Flere finalister har allerede Spesialmerket av Matmerk, og vi ser at nye og mer ukjente vinnere også kommer inn i Spesialitetsordningen. Her er det vinn-vinn, sier Austigard, og legger til at man kan også kan vinne store premiepotter ved å delta i Det Norske Måltid.

Bidrar til næringsutvikling

– Målet med kåringen er å vise frem kvalitet og bidra til næringsutvikling. Det Norske Måltid samarbeider tett med Nærings- og fiskeridepartementet, Hanen, Matmerk, Innovasjon Norge, for å få frem stolthet og kvalitet hos norske produsenter.

I år blir det delfinaler i Bergen, Seljord, Grimstad, Trøndelag, Tromsø og Oslo for å finne finalistene. Finalen går av stabelen i Stavanger 12. januar 2018.

Mer informasjon om konkurransen og påmelding finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse