loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
SAMARBEID: Kokkelandslagene har nå inngått samarbeid med Unilever Food Solutions om bærekraft og økt rekruttering til kokkefaget. (Foto: Unilever Food Solutions)

Vil øke rekrutteringen til kokkefaget

/ 2017-12-14 09:31:42

De norske kokkelandslagene og Norges Kokkemesteres Landsforening skal samarbeide med Unilever om bærekraft og økt rekruttering til kokkefaget.

Samarbeidsavtalen mellom de norske kokkelandslagene, Norges Kokkemestrenes Landsforing og Unilever Food Solutions skal bidra til at de når fellesmålsetning om økt rekruttering til kokkefaget og at bærekraft kommer høyere opp på agendaen i bransjen.

– Unilever Food Solutions er en spennende samarbeidspartner. De har allerede samarbeid med WACS og Nordic Chefs Association, samt med de nasjonale kokkelandslagene både i Sverige, Danmark og Finland. Således kan vi dra nordiske synergieffekter når det gjelder å øke rekrutteringen til bransjen, uttaler Helge Johansen, President i Norges Kokkemesteres Landsforening, i en pressemelding.

Fokus på bærekraft

Både Unilever Food Solutions og kokkelandslagene har stort fokus på bærekraft. Unilever og har blant annet utviklet flere bærekraftige verktøy, som klimasmart mat, CO2-kalkulator og en matsvinnapp.

Og kokkelandslagene har, med sin sterke påvirkningskraft i bransjen, store muligheter for å nå frem til både dagens og fremtidens kokker og sikre en mer bærekraftig bransje.

Fremtidsrettet

Gjennom samarbeidet tar de sikte på å høyne engasjementet rundt bærekraft blant kokker og øke forståelsen for hvordan man driver et bærekraftig og lønnsomt kjøkken, uten at det går på bekostning av kvaliteten på maten.

– Vi i Unilever Food Solutions er svært stolte over å få følge og støtte de norske kokkelandslagene fremover. Sammen med Norges beste kokker, NKL og de lokale kokkelaugene ønsker vi å bidra til å skape en attraktiv, men også bærekraftig, bransje for fremtidens kokker, sier Jonna Ragnhildstveit, Country Manager hos Unilever Food Solutions.

Samarbeidsavtalen mellom de norske kokkelandslagene ved Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL) og Unilever Food Solutions gjelder fra 1.januar 2018.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse