loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
Her er september-lanseringene fra Orkla Foods; blant annet pasta med grønnsaker.

Poseyoghurt og beinfri ribbe

Georg Mathisen / 2015-09-08 11:32:37

Grønnsakspasta fra Toro, skrukorkyoghurt fra Q og beinfri ribbe fra Gilde er produktene som VG plukker ut blant septemberlanseringene.

Sunnhet, helse og enkle måltidsløsninger er stikkord avisen peker på for produktene i lanseringsvinduet i september.

Orkla Foods Norge baker inn 40 prosent grønnsaker i pastadeigen. Q-meieriene reduserer sukkerinnholdet og fyller yoghurten i pose. Nortura kommer med sous vide-ribbe som bruker 60 minutter i ovnen, men VG stiller spørsmålet om det er riktig å kalle det beinfrie produktet for ribbe.

Andre produkter som får omtale i VG er Fjordlands langtidskokte svinenakke med eple, tranebær og potetstappe, Remas epler fra Hardanger og Kiwis tyttebær.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskode



annonse
annonse
annonse
annonse