loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
Scanpcak-utstillerne forteller om gode erfaringer.

Rekord på Scanpack

Georg Mathisen / 2015-10-26 10:30:53

Emballasjemessen i Göteborg har aldri hatt så mange fagbesøkende.

Flere besøkende, flere internasjonale deltagere og fornøyde utstillere. Slik oppsummerer Scanpack årets messe i en pressemelding.

Mange norske

13 483 fagbesøkende kom på messen – det er drøye fem prosent flere enn for to år siden. Utstillerne kom fra 31 land, og ikke minst var det svært mange norske utstillere og besøkende i Göteborg.

– Det ble virkelig suksess. Vi er glade for den høye kvaliteten på de besøkende. Utstillerne forteller gjennomgående om givende møter, sier forretningsansvarlig Anna-Lena Friberg.

Jubileum neste gang

Neste gang, i 2018, feirer Svenska Mässan 100-årsjubileum. Da varsler Friberg en ekstra stor satsing.

Der kommer for eksempel DS Smith til å være med. – I år hadde vi flere besøkende enn vanlig på standen, og vi fikk en rekke nye forretningskontakter, sier salgsdirektør Henric Ungh.

Markedsansvarlig Olof Ståhl i Wemo Autmation forteller om uvanlig mange konkrete diskusjoner med konkrete kunder blant annet fra Norge, og også fra Tyskland, Nederland og Danmark. – Vi har godt håp om at de fører til nye ordre, sier Ståhl.

Peterson: Mange nye

– Nå skal vi følge opp de kontaktene vi har fått, men spontant føles det svært bra, sier Claes Bjäreholt, som er sjef for Smurfit Kappa Sverige.

– En toppmesse. Vi har fått mange nye kontakter, men også fått anledning til å diskutere kommende og nye prosjekter med de eksisterende kundene våre, sier key account manager Ulf Karlsson i Peterson Packaging.

Green & Co satset på større stand enn tidligere. – Investeringen er mer enn betalt hvis vi finner en eneste ny kunde som vi skal leve med i mange år fremover. Og ja, det gjorde vi, sier sjefen, Johan Green.

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse