loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
FROKOSTSEMINARER: Ito følger opp med nye frokostseminarer om automatisering. Her fra et av høstens seminarer.

Kompakte seminarer om automatisering

Georg Mathisen / 2016-12-10 14:01:23

Vårens Ito-seminarer lar deg lære av Norsk forening for Automatisering og kunder som har gjennomført automatiseringsprosesser.

– Vi hadde stor suksess med høstens frokostseminarer, og med sterke gjesteforelesere bringer vi vårens seminarserie opp til et enda høyere nivå, frister salgssjef Christian Hagen i Ito.

Andres erfaringer

– Tilbakemeldingene våre viser at mange ønsker å høre om andre kunders erfaringer, både om suksesskriterier og potensielle fallgruver. Derfor har vi invitert nøkkelpersoner hos både kunder og fra Norsk Forening for Automatisering (NFA) til å dele sine erfaringer, forteller Hagen.

Vårens seminarer arrangeres i Kristiansand 4. april, Bergen 5. april og Oslo 6. april. I tillegg til NFA er det allerede klart at Kuka Robotics og Orkla Foods vil være blant gjesteforeleserne, i tillegg til spesialister fra ITO.

Christian Hagen understreker at det er begrenset med plasser på gratisseminarene, og anbefaler å melde seg på tidlig.

– Automatisering er kritisk

– Automatisering er kritisk for å opprettholde industriell produksjon i et høykostland som Norge, sier han.

– Vi ser at både matindustrien og andre bransjer har investert mye på dette området de senere årene og på den måten opprettholdt effektiviteten og lønnsomheten. Samtidig er det store og langsiktige investeringer, så det er viktig å ta de riktige valgene.

Halvdagsseminarer

Christian Hagen mener at vårens halvdagsseminarer vil gi industrien inspirasjon og erfaringer. Seminarene er rettet spesielt mot medarbeidere som arbeider med teknisk vedlikehold, lager og logistikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse