loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
Donald Trump vil gjøre menneskeheten en tjeneste med å satse på næringslivet fremfor valgkampen, mener Brewdog-gründer James Watt.

Slutt i politikken, få bryggeriaksjer

Georg Mathisen / 2015-12-13 19:24:35

Brewdog tilbyr Donald Trump aksjer i bryggeriet, bare han vil være så snill å trekke seg fra den amerikanske presidentvalgkampen.

– Idéene dine er like feilplasserte som håret ditt. Det skriver James Watt til Donald Trump. Watt er sjef for Brewdog – bryggeriet som har satset stort på folkeaksjer. Nå har det 35.000 aksjonærer. Og som du kan lese i Matindustrien nummer 12, driver Brewdog kampanje for å få tak i norske øldrikkere som har lyst til å kjøpe aksjer.

Frister med næringsliv igjen

Håndverksbryggeriet ligger i Skottland – i brevet forklarer Watt til Trump at Storbritannia «er det på høyresiden av Atlanderen, hvor vi alle drikker te med dronningen».

I brevet til Trump forklarer Watt hvordan Brewdog kjemper mot «tamt industriøl», selger til 56 land, har mer enn 400 ansatte og driver barer på fire kontinenter. «Totalt er det sju, Donald», forklarer bryggerigründeren.

Han tilbyr Trump to aksjer i håp om at det vil friste ham til å gå tilbake til næringslivet, og om nødvendig å låse seg inne på kontoret sitt.

Humlejakt

– Til gjengjeld vil du forhåpentligvis gi en gave til resten av menneskeheten – at du vil slutte å forsøke å bli leder av den frie verden. Vær så snill. Da kan vi alle fortsette med livene våre i den verden fylt av liv, frihet og «the pursuit of hoppiness», skriver James Watt.

Hele brevet fra Watt til Trump kan du lese her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse