loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
ÅRETS LEVERANDØR: – Dette kom overraskende på, men jeg er veldig stolt og ydmyk her jeg står, sa Ole Venås da mottok prisen. Her sammen med Amund Fjørtoft og Ole Robert Reitan i Rema 100. (Foto: Rema 1000)

Spekeloftet kåret til årets leverandør

/ 2018-08-24 13:31:10

Rema 1000 gjør hvert år stas på den beste leverandøren. I år er det Spekeloftet som kan smykke seg med tittelen Årets leverandør 2017.

Spekeloftet har siden 1994 levert pinnekjøtt, tørket på den gammeldagse måten, til Rema 1000. Torsdag kveld kunne de ta imot prisen som Årets leverandør 2017 på Gardermoen.

– Spekeloftet har over lang tid levert en solid utvikling med god vekst de fire siste årene, og er et forbilde for oss alle når det kommer til gjennomføring av butikkonsept og kostnadsstyring. Det er bare å gratulere, sier Amund Fjørtoft, administrerende direktør i REMA Industrier, i en pressemelding.

Frisk fjelluft

Ole Venås, som er daglig leder og medeier i Spekeloftet AS, brukte anledningen til å rose sine ansatte.

– Dette kom overraskende på, men jeg er veldig stolt og ydmyk her jeg står. Jeg hadde planlagt å vinne denne tittelen om et par år, men kan takke alle mine medarbeidere i kveld, sier Ole Venås.

Spekeloftet har gått til topps i flere smaks- og produkttester de siste årene. Ofte trekkes den friske fjelluften i Hemsedal, hvor kjøttet tørkes naturlig, frem som en viktig suksessfaktor.

Sammen med den gjeve prisen mottar Spekeloftet en sjekk på kr 100 000. Premien vil vinnerne gi til et veldedig formål, som medarbeiderne sammen velger.

Tidligere vinnere av prisen:

Norsk Kylling 2016

Stangekylling 2015

REMA Brands 2014

BaRe 2013

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse