loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
STYRELEDER: Erik Volden, som leder Kavli-konsernet, ble valgt til ny styreleder under NHO Mat og Drikkes generalforsamling 26. april. (Foto: NHO Mat og Drikke)

Ny styreleder i NHO Mat og Drikke

Synnøve Prytz Berset / 2017-04-27 09:44:58

NHO Mat og Drikke har valgt konsernsjef Erik Volden i Kavli som ny styreleder.

Volden ble enstemmig valgt i forbindelse med NHO Mat og Drikkes generalforsamling 26. april 2017, og overtar styreledervervet etter direktør Egil Olsvik fra Nortura SA. Olsvik fortsetter som nestleder i Styret.

– Mat- og drikkenæringen har satt seg ambisiøse målsettinger for helse og kosthold, bærekraftig produksjon, og ikke minst for å bidra til økt nyskaping og entreprenørskap. Da er det viktig med en sterk organisasjon i ryggen. Med 1,500 bedrifter og 40,000 årsverk representerer NHO Mat- og Drikke en av de største fastlandsindustriene i Norge, og er den sentrale premissgiver når det gjelder rammebetingelser for mat, drikke- og bionæringen, sier Erik Volden, i en pressemelding.

Han har mer enn 30 års erfaring fra mat- og drikkebransjen, både som toppleder for flere selskaper og som tillitsvalgt i NHO-fellesskapet. De siste 12 årene har han ledet Kavli-konsernet, som har betydelig virksomhet i Norge (O. Kavli og Q-Meieriene), i Norden for øvrig og i Storbritannia.

I tillegg til valgene av styreleder og nestleder ble styremedlemmene Harald Li (Norske Landbrukstjenester), Knut G. Heie (Agra Industrier), Ola Bekken (Felleskjøpet Agder Rogaland), Håkon Mageli (Orkla) og Olav Veum (Skogbrukets Servicekontor) gjenvalgt. Styret består for øvrig av Lars A. Midtgaard (Hansa Borg Bryggerier), Hanne Refsholt (Tine), Trine Lerum Hjellhaug (Lerum), Terje Wester (Fatland), Axel Brun (H.A. Brun) og Katrine Røed Meberg (Norges Gartnerforbunds Servicekontor).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse