loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
JUBILEUM: Siden Teknologisk Matforum ble stiftet i Stavanger skal 70-årsjubileet og Næringsmiddeldagene 2019 arrangeres nettopp her. (Foto: Clarion Hotel Energy)

Teknologisk Matforum feirer 70-årsjubileum

/ 2018-11-09 10:23:47

23. -25. januar inviterer Teknologisk Matforum til jubileum og Næringsmiddeldagene 2019 på Clarion Hotel Energy i Stavanger.

Hovedtemaet første dagen av Næringsmiddeldagene vil være: Ny mat – digitalisering og andre teknologier. Noe av det som vil belyses vil være: hvilken kompetanse som vil være nødvendig i matbransjen fremover, om vi kommer til å 3D-printe maten vår, økonomiske fordeler ved digitalisering og automatisering, hva Blockchain kan brukes til i matbransjen, morgendagens viktigste råstoff, clean label, mikroplast og grønt skifte.

Dag to er det trender, produktutvikling og ernæring som vil være i fokus; fra hylletid, sunnere alternativ for mat og bære kraft. Deretter belyses alle bedrifters skrekkscenario: Krisehåndtering i matindustrien. Matskandaler, alvorlige arbeidsulykker, utpressing og sabotasje er noe av det som kan ramme bedrifter. Da gjelder det å være forberedt.

Som vanlig vil det være mulig å delta på mange spennende bedriftsbesøk til lokale bedrifter rundt Stavanger, og Teknologisk Matforum har også lagt inn en liten jubileumstur, for dem som velger det. Torsdagen blir det i år også jubileumsmiddag, med god mat, taler og prisutdelinger.

Klikk her for mer informasjon påmelding til Næringsmiddeldagene 2019.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse