loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
Slik skal det se ut på dagens Statoil-stasjoner – her er det Statoil Fuel & Retail selv som har gitt en av stasjonene sine en omgang i bildebehandlingsprogrammet.

Texas på Statoil-stasjonene

Georg Mathisen / 2015-09-22 21:56:59

Statoil-stasjonene bytter logo til Circle K. Navnet stammer fra Texas, og Circle K var en gang den største filialkjeden i amerikansk servicehandel.

Leverer du til Statoil, så er det ikke mange månedene før du må forberede deg på nytt navn og ny logo. Fra mai begynner bensinstasjonene til Statoil Fuel & Retail å omprofilere til Circle K.

Global kjede

Da Couche-Tard overtok Statoil-stasjonene i Skandinavia, Baltikum, Polen og Russland for tre år siden, beholdt selskapet retten til å bruke Statoil-navnet frem til 2021. Men nå har de kanadiske eierne bestemt seg for å samle kjedene sine under ett globalt merke.

– Det å bruke ett globalt varemerke vil gjøre oss sterkere, styrke vår kultur og hjelpe oss med å gjøre dagen litt bedre for våre kunder, sier Couche-Tards konsernsjef Brian Hannasch i en pressemelding.

Schram leder videre

– Enten du besøker Circle K i Europa, USA, Canada eller andre steder, er det vårt mål å tilby den samme lettvinte handleopplevelsen, den samme raske og vennlige servicen og produkter som er laget for folk på farten, sier Hannasch.

Circle K finnes allerede på butikker og bensinstasjoner i 14 land. Kjeden ble grunnlagt i El Paso, Texas, i 1951. Couche-Tard kjøpte den i 2003. Jacob Schram, som har ledet virksomheten siden bensinstasjonene var Statoil-eid, skal også lede merkeendringen til Circle K i Europa.

Den europeiske omprofileringen begynner i Norge og Sverige. Nye Circle K får nesten 15.000 butikker og bensinstasjoner og mer enn 100.000 medarbeidere.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse