loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
FABRIKKBESØK: På TeMa-dagen «Produktutvikling, smak og produktivitetsforbedringer» kan du få med deg et besøk i Nidar sin sjokoladefabrikk. (Foto: Orkla Confectionery & Snacks Norge))

TeMa-dag om produktutvikling

/ 2017-08-21 08:00:38

Neste TeMa-dag kommer til å handle om produktutvikling, smak og produktivitetsforbedringer.

Uansett hva du produserer er det nødvendig å utvikle nye produkter, forbedre produktiviteten, sørge for et trendy design og energieffektivt produksjonsutstyr.

Neste TeMa-dag, som arrangeres tirsdag 12. september på Nidar-fabrikken i Trondheim, kan du få tips om disse temaene, samt høre andres erfaringer på området.

Dagen innledes av ulike foredragsholdere fra Orkla Confectionery & Snacks Norge AS, som skal snakke om produktutvikling og smak, energieffektivisering i fabrikken, innovasjon og forbedring i produksjon og forebyggende vedlikehold.

Etter pause blir skal Ragnar Johansen i Grilstad snakke om sunnhet og smakspreferanser, Jon Anders Leikvoll i Skala Maskon om driftsoptimalisering og Jon Nordbø i Tine Ingrediens om produktutvikling på ingrediensplan.

– Denne dagen kan du også få med deg et besøk i sjokoladefabrikken – enhvers søte drøm, skriver arrangør Teknologisk Matforum i invitasjonene til arrangementet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskodeannonse