loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet

Fatland vant mest i NM

Georg Mathisen / 2016-05-04 08:13:28

Fatland tok to NM-titler. Mydland og Kuraas fikk både NM-tittel og hederspris, mens Nortura vant spekepølsetittelen.

Mengder av medaljer, mange klassevinnere – og fem norgesmestre. Kjøttbransjen har feiret seg selv med NM.

To nordnorske

Fatland Sandefjord dominerte pølseklassen, med tre klassevinnere i tillegg til NM-tittelen for Bratwurst urøkt. Ytrefilet rødvinsmarinert fra Fatland Ølen er norgesmester i grill.

To av de fem norgesmestrene kommer fra Nord-Norge. Umberto spekeskinke fra H. Mydland vant NM for spekekjøtt, mens Kuraas tok bacontittelen med Bacon uten svor skåret.

Norgesmester i spekepølse, det er Nortura med Gilde Favoritt Salami.

Klassevinnerne

De andre klassevinnerne:

Varmrøkt Bacon, H. Mydland.

Spareribs med bbq-saus, Kløverkjøtt.

Gilde Urtemarinert svinefilet, Nortura.

Lam ytrefilet rosmarinmarinert, Fatland Ølen.

Stange Buffalo wings, Stange Gårdsprodukter.

Gilde Hamburger Homestyle – Høyrygg 160 g, Nortura.

Coop sliders kylling og ost, Den Stolte Hane Jæren.

Ostechiligrill, Åkeberg Skoglunn Pølsemakeri.

Debreziner, A. Strøm-Larsen.

Grillpølse 80 %, Unil.

Kjøttpølse reale, Fatland Sandefjord.

Italiensk pølse, Fatland Sandefjord.

Spekegrill, Brandbu Pølsemakeri.

Tapasmix pølser, Grilstad Storkjøkken.

Wienerpølse reale, Fatland Sandefjord.

Fenalår, Solberg Pettersen.

Spekeskinke, Heidal Landbruksprodukter.

Topp Tursnack, H. Mydland.

Speka pølse med akevittkrydder, hel, Tind Spekevarer.

Eldhusrøykt fårepølse, Vossakjøt.

Hederspriser

I tillegg til norgesmestertitlene og klasseseirene ble det delt ut fire hederspriser i kjøtt-NM.

Kuraas fikk pris for beste nyskapning for sin Hamburgerbacon rund. Brødr Ringstad fikk økologisk hederspris for Bratwurst Økologisk. Nannestad videregående skole vant skolemesterskapet i pølse for Ostepølse med chili. Og H. Mydland fikk Matmerk-prisen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
Tilgangskode



annonse
annonse
annonse
annonse